Erotikus munka a nagyvilágban

Ha már rászántad magad, hogy a külföldi erotikus munka valamelyik válfaját végeznéd, nem árt egy kis plusz információ, merre is érdemes elindulnod. Gyakorlatilag minden országban létezik erotikus munka, de nem mindenhol legális, és persze vannak helyek ahol jobban megfizetik és ezért jobban megéri ott dolgozni.

Svájcban, Hollandiában, és Németországban teljesen legális az erotikus munka, nagyon sok kelet-európai lány köt ki ezekben az országokban. Svájcban magasabbak a kereseti lehetőségek, egyrészt svájc stabil gazdasága miatt, másrészt az árfolyamokból adódóan is. De Németországban és Hollandiában is megtalálja a számítását aki erotikus munkát végezne.
Hollandia és Németország is kedvelt uticél, rengeteg francia turista jár ezekbe az országokba, csak szexuális szolgáltatások miatt. Engedélyt kell kiváltani mindhárom országba, cserébe ugyanazok az ellátások járnak, mint bárki másnak. Svájcban odafigyelnek a szexmunkásokra, emberszámba veszik őket, sőt a jogaikat is védik. Az utcán dolgozó prostiknak fülkéket is csináltak, hogy kényelmesebb és biztonságosabb körülményeket biztosítsanak a számukra. A biztonságra a legtöbb helyen ügyelnek, mert sok a visszaélés a szexmunkásokkal kapcsolatban.

Egyébként ezekbe az országokba rengeteg ügynökség szervez munkákat, akár nyelvtudás nélkül is. Az utazást pedig kisbuszokkal oldják meg, háztól-házig akár. A szervezést teljes körűen lebonyolítják.

Sokan hétről-hétről máshová mennek dolgozni, ami rövidtávon akár lehet is jó megoldás, mert új arc, és van aki az újat keresi. Hosszútávon viszont ki lehet alakítani egy állandó ügyfélkört, és így lehet igazán stabil magas bevételt elérni erotikus munkával.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük