Irodatereit, raktárépületeit hűtse mindig a legjobb versenytárssal!

raktár hűtése

Mai modern igényeinknek megfelelően a legtöbb szellemi munkát irodaházakban végzik a dolgozók.

Ezeknek számos előnye van. Egy helyen csoportosul a tudás, a munkavállalók kényelmes környezetben vannak és egyfajta arculatot adhatunk cégünknek. Vállalkozásunk legjobb reklámja egy rendezett környezet, ahol látszik, hogy produktív munka történik.

Ez a bizalom első bástyája. Azonban egy irodaház üzemeltetése, vagy fenntartása kiadásokkal és némi logisztikai munkával is jár. Elsősorban minden felmerülő igényt ki kell elégíteni, amit a dolgozók támaszthatnak követelményként a ‘házmesterekkel’ szemben.

Először is, van-e normális dolgozó tér, ahol el lehet végezni a munkát?

Megfelelő-e a világítás, vagy a munkavállalóknak előbb-utóbb szemüvegre lesz szükségük? A pihenő és rekreációs helységek színvonala megfelelő? A konyhában van-e elég evőeszköz, és megfelelően tágas?

Az irodabútorok modernek-e, ugyanúgy, mint ahogy a munkaeszköznek használt számítógépek és egyéb berendezések.

A legfontosabb kérdés talán az, hogy van-e megfelelő levegő áramoltatás, mivel egy magas irodaházban nem lehet már csak úgy ablakot nyitni.

Ergó van-e megfelelő klíma berendezés, mely képes a megfelelő hőmérsékletet biztosítani, illetve, azt a napi szintű friss levegőt keringetni és bejuttatni az épület belsejébe, ami egy adott embertömegnek szükséges a napi fejfájás nélküli munkavégzéshez?

Nos, amennyiben a válasz ezek közül bármelyik kérdésre ‘talán’, vagy ‘nem’, úgy itt az ideje egy kis modernizálásnak. Windex folyadékhűtőink segítségével Ön minden klímával kapcsolatos problémája egy csapásra megoldódhat. Az Olaszországban, Udineben eredeztethető Windex klímaberendezések és szerelvények minősége a legkorszerűbb alapokon nyugszik. Mérnökeink és tervezőink minden tőlük telhetőt megtettek, hogy a mai kor követelményeinek maximálisan eleget tevő klímahűtőket, fan coilokat és hőcserélőket alkossanak.

Beltéri klíma egységeink termékpalettája igen széles, mondhatni minden igénynek kétséget kizáróan megfelelnek. Windex klíma egységeink széles teljesítmény változatok között mozognak. 5kW teljesítménytől egészen az 1mW teljesítményig kapható, különböző beépítési fajtájú szerelvényekkel. Folyadékhűtőink külső és belső kiszerelésben léteznek, külső vizes kondenzátor egységgel, vagy hütő közeges, belső osztott kondenzátoros változatban.

A beszerelést tekintve ismételten nagyon sok változat áll Ügyfeleink rendelkezésére. A rejtett gipszkartonos álmenyezetbe szerelt változaton keresztül, a lábon álló (ún. parapet) vagy mennyezet alatti kiszerelés.

Kérjen egyedi ajánlatot, tervező gárdánk valószínűleg minden igényre tud megfelelő megoldást nyújtani. Ne feledje, irodaháza, raktár épületei klimatizálása nem elhanyagolható dolog, hanem kiemelten fontos a munkavállalók jó közérzetében és az épület megfelelő lég-ellátása érdekében.