Kedvenc szórakozásomat az interneten is megtalálom

focipálya

Az internet sok mindenre jó, ezt mindig mondja az unokám is és milyen igaza van! Kezdetben csak az időjárási jelentést néztem ott, hiszen jó lett volna tudni, hogy másnap milyen idő lesz, s hogy öltözzek fel, amikor a kedvenceimet megnézem a meccsen.

Régóta bevett szokásom, hogy hétvégente kinézek a városban lévő harmadosztályú csapatmeccsekre. Szeretem a focit, nincs mit tenni. Az egész életemet végig kísérte, hogy valamilyen sportban részt vettem. Fiatalon az atlétika volt, majd következett a kézilabda. A lábaimmal nem voltam túlságosan ügyes, – mondhatni – egy született Fred Astaire, de ami labda és kerek, ahhoz mindig volt közöm.

Mióta egyedül maradtam, és a gyerekek is kirepültek, a foci köti le az időm java részét. Sok meccset megnézek a tévében is, és az interneten most már az unokámmal is meg tudom beszélni a heti meccsek eredményeit, ami nagyszerű. Úgy érzem, nem vagyok egyedül. Kár, hogy a fiam nem lépett szintén a sport mezejére, pedig amilyen szép szál magasra nőtt, könnyedén lehetett volna belőle jó kosárlabdás. Hejj, de elég a nosztalgiázásból!

Szóval, az internet óta a legjobb dolog, ami történt velem az az, hogy rátaláltam egy weboldalra, ahol sportfogadással kapcsolatos tippeket kaphatok. A pénzbeli fogadás sosem érdekelt igazán, viszont nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy ezzel a mérhetetlen tapasztalattal, és rutinnal, ami nekem van, vajon eltalálnám-e a meccsek eredményeit. Kíváncsiságból elkezdtem hát követni a tippmix tippek weboldalt, hogy lássam, bejönnek-e a tippek. Kezdetben csak a tuti nyerő meccseket fogadtam meg itthon magamban és ahogy láttam, hogy rendre eltalálom az eredményeket, elkezdem “nagyban” játszani.

Mióta az unokám megmutatta, hogy hogyan kell a táblázatkezelőt használni, ebben vezetem az eredményeket. Nem is gondoltam volna, hogy tényleg ennyi meccset el tudok találni. Sokszor még azokat is, amiket relatív ismeretlen csapatok játszanak egymás ellen.

Átgondoltam, hogy előfizessek-e az oldalon található előfizetői tartalomra, mert akkor még több stratégiához, tipphez hozzá jutnék. Érdekelne mélyebben a dolog. Arra gondoltam, végülis nyomtatott sportújságot is előfizetek, ez sem kerül sokkal többe, szóval miért ne?!

A focihoz mindig hűséges voltam és ez ezután is így marad, míg világ a világ! Életem egyik legjobb szórakozását kaptam idős koromra, aminek nagyon örülök!