Kosaras emelő bérlés cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt

emelőgép bérlés

Mióta a ZÉGÉP megszüntette hasonló szolgáltatását, Zala megyében egyedüliként az Ódor Klíma gépkölcsönzőjétől lehetséges az emelőkosaras autó bérlés.

Az kosaras emelő bérlés elérhető cégek és magánszemélyek számára egyaránt. Esetünkben az sem számít, ha sem Önnek, sem munkásainak nincs sem gépkezelői engedélye, sem tapasztalata hasonló gépekkel, hiszen az emelőgép mellé igény esetén biztosítunk szakképzett, profi kezelőszemélyzetet is.

Egy kosaras emelő számtalan különböző, magasban végzendő feladat biztonságos és egyszerű elvégzését teszi lehetővé, azonban emiatt a munkaterületek is nagy változatosságot mutatnak.

Rendkívül fontos tényező többek között az épületek közötti távolság, a talaj adottságai, illetve az, hogy beltéri, vagy kültéri munkáról van-e szó. Beltéri feladatok esetén fel kell mérni a bejáratok szélességét és magasságát is.

Természetesen a személyemelők legnagyobb elérhető magassága, terhelhetősége és maximális oldalkinyúlása szintén nem elhanyagolható paraméterek, és azt sem szabad elfelejteni, hogy a legnagyobb emelőmagasság és oldalirányú kinyúlás egy időben nem érhető el. Oil & Steel Octopussy 1715 Twin típusú kosaras emelőgépünk például tizenhét méteres magasságba képes felemelni legfeljebb kétszáz kilogrammot, azonban oldalra 6.5 méterre képes kinyúlni.

A gép különlegessége, hogy bár mindenhol megállja a helyét, beltéri használatra van optimalizálva. Kompakt méreteinek köszönhetően befér a szabványos ajtókon is bontás nélkül, és kategóriájában egyedülállóan alacsony tömegének és gumiborítású, széles lánctalpainak köszönhetően a padlók burkolatában sem tesz kárt. Diesel motorral is rendelkezik, azonban az épületek belterében képes üzemelni pusztán elektromos módban, 230 Voltos hálózati feszültségről; ez azért előnyös, mivel így nem kell a zárt térben tartani a kipufogógázoktól.

Bérlési szándékát bármikor jelezheti felénk, azonban a beérkezett igényeket minden esetben érkezési sorrendben teljesítjük, így mindenképpen érdemes egy héttel, vagy legalább néhány nappal előre gondolkodnia.