A linképítés esetében a PR cikkekbe ágyazott linkek is fontosak

Azok számára, akik szeretnék web oldalaikat előkelő helyezéshez juttatni, mindenképp fontos, hogy tisztában legyen azzal, hogy hogyan is megy végbe ez a folyamat.

A linképítés ugyanis egy több munkarészből álló folyamat még abban az esetben is, ha egy idősebb portálról van szó. Ami mindenképp fontos, hogy tegyünk meg mindent azért, hogy portálunk számára igen sok magas minőségű linket szerezzünk, hiszen a keresőrobotok számára ez a legfontosabb.

linképítésA PR cikkekbe ágyazott linkek még mindig nagyon népszerűek, azonban ez mellett mindenképp szükség van egyéb bejövő linkekre is, ha profi linképítés mellett köteleztük el magunkat. Lehetnek ezek erősebbek, vagy éppen gyengébbek is, a lényeg, hogy mindenképp típusra különbözzenek egymástól. Ezekben a cikkekben általában úgynevezett dofollow linkek kapnak helyet, amelyek a Google számára igen értékesek. Ami nagyon fontos, hogy a PR cikkek szövege a felhasználók számára is értékes legyen, valamint olyan koros oldalakra helyeződjenek ki, amelyek egyébként önmagukban is igen nagy értéket képviselnek a SEO világában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük